Klassiske herrecykler er populære som aldrig før

Det er ikke nogen hemmelighed at danskerne elsker at cykle. Uanset om det er som transport eller motion benytter et flertal af danskerne sig at deres cykler. Cyklen er både sundere, billigere, mere miljøvenlig og så er udvalget af cykler i dag så stort, at der er noget for enhver smag. Særligt i byen er de klassiske herrecykler et populært valg som hverdagscykler. De klassiske modeller er kendetegnet af en oprejst siddestilling og et elegant design, der sender tankerne år tilbage i tiden. Et særligt populært valg er desuden herrecykel med frontlad, så din bagage kan placeres forrest på cyklen, og din herrecykel stadig har et klassisk flot udseende.

 

Herrecykler kan fås i et væld af forskellige udgaver. Nogle er måske til et mere sporty look, hvor man sidder foroverbøjet og cyklen er let og hurtig. Andre er muligvis til det mere klassiske design, med oprejst stilling, eksempelvis som du får det på en herrecykel med frontlad. Alle herrecykler kan i princippet benyttes som hverdagscykler, det handler primært om hvilken type cykel der matcher dine behov.

 

Herrecykler er i Danmark designet til både at tage sig flot ud, og samtidig minimere behovet for vedligehold fra brugerens side. Disse hverdagscykler vil oftest være med tre eller syv indvendige gear, vedligeholdelsesfri bremser, punkterfri dæk og et stel i enten aluminium eller stål. På de klassiske herrecykler er stål det almindelige valg til stellet. Stål er stærkt, og kan laves i meget tynde, elegante rør. Cyklen får derfor et flot, klassisk udseende, men vejer en smule mere. De mere moderne herrecykler er ofte i aluminium. Aluminium et lettere og stivere, men laves i tykkere rør, så cyklen mister det helt klassiske look men til gengæld kører fantastisk.

 

Ønsker du dig en herrecykel med frontlad er det ikke noget problem. Nogle herrecykler er lavet med frontlad fra start, mens det på de fleste andre kan monteres som tilbehør. Frontlad findes i et væld af forskellige designs og udformninger, så du er garanteret et look der matcher din hverdagscykel.

 

Du kan finde klassiske herrecyklere og herrecykler med frontlad hos cykelhandlere over hele landet. Modellerne er mange, og du har ofte mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver så du kan få et flot, og elegant design efter din smag.

 

Men en klassisk hverdagscykel tager du dig godt ud på cykelstien, samtidig med at du effektivt kommer omkring. Disse herrecykler har måske et klassisk design, men komponenterne er moderne og lavet så de holde længe, selv i det hårde danske vintervejr.

 

Mange af de store danske cykelmærker laver klassiske herrecykler. Eksempelvis mærker som Kildemoes, Centurion og MBK som i mange år har været blandt danskernes foretrukne. Du bør altid finde en stor cykelhandler hvor udvalget er stort, så du kan prøve lidt forskellige modeller for at finde den helt rigtige.