Rock under Broen – Danmarks fedeste endagsfestival

Sommer er lig med musik, sol og godt selskab. Det er der, vi føler, at vi nemmere kan trække vejret helt nede i maven og puste ud igen uden nødvendigvis at føle, at vejrtrækning gav sidestik eller var overfladisk. Det er der, hvor en enkelt solstråle i ansigtet kan få dig til at smile, solens varme kan give dig kuldegysninger og brisen i håret minder dig om, at måske er alt ikke hårdt og stressende alligevel, og at du godt kan tage den lidt med ro, bare lige lidt mens solen skinner, musikken spiller og du er alt er OK, alt er godt. Du har det godt. Og sådan kan du også have det, når du deltager på Rock under Broen.

 

Ta’ til Rock under Broen

 

Det er lokalt, nærmere bestemt Middelfart på Fyn, det varer en dag, det foregår tæt på Lillebæltsbroen og musikken er god. Hvis du er med på disse præmisser er du måske allerede en af de mulige deltagere til næste gang Rock Under Broen bliver afholdt på Øen der forbinder Jylland og Sjælland.

 

Måske kan du allerede se for dig, hvem du gerne vil have med, måske forestiller du dig hvor I skal mødes og om der skal være en lille forfest, hvor den kølige rosévin, de kolde øl, og den friske hvidvin skal serveres med forskellige snacks, dip og fingernem mad og ikke at forglemme, musik i baggrunden. Måske vælger I at høre en hitliste med de sangere og kunstnere, der skal optræde og synge på koncerten. Og når I er varmet op, når humøret er i fuld sving, skoene sidder behageligt på fødderne og solcreme er smurt på næsetippen, så er I klar til at vandre ud i en god omgang hygge, musik og godt humør.

 

En dag med fest og farver

 

Festivaler er gode, en dags ture er bedre er der nogen der siger. Det der med, at man ikke er smadret i mange dage efter en enkelt koncertdag, som man oftest er hvis man har festet flere dage i træk. Det er rart at det er én dag, hvor alt foregår og hvor man kan give den fuld gas med venner, familie eller kolleger.

 

Det er blevet populært at lave firmaarrangementer, hvor kollegerne samles eller hvor hele afdelingen eller teamet tager afsted sammen og skal hygge sig sammen. Stemningen er behagelig, arbejdet er pakket væk og ikke i fokus, det er bare tid til at få talt sammen, rystet sig endnu mere sammen og dele nogle minder med hinanden, der gør at man har ekstra meget at tale om, næste gang man ses.

 

Danmark er et land med et hav af festivaler. Men der er ingen tvivl om, at Rock under Broen er en af de bedste.