Tag e-cigaretten med på farten

Nikotin er en ting, som fylder meget i hverdagen, for mange danskere. Det kommer i mange former og kan indtages på forskellige måder.

Heriblandt cigaretter, snus og e-cigaretter. E-cigaretter er en af de nyere modeller indenfor nikotin-kategorien og er blevet mere og mere populært hos mange.

E-cigaretten er et alternativ for tobaksrygning og kan med fordel bruges som en substitut eller som en overgang ud af rygetrangen.

Nem at have med overalt

Er man ryger, så kender man sikkert alt til at skulle forlade et selvskab for at tage en smøg. Man ekskluderer sig selv i nogle sammenhænge da tobakscigaretterne udskiller nogle lugte og affaldsstoffer, som sjældent falder i folks smag.

Derudover kan det være, at du er rendt ind i at mangle en lighter op til flere gange, fordi du kom for hurtigt ud ad døren og så opstår problemet først.

Med en e-cigaret undgår du mange af disse situationer. E-cigaretter er fyldt med smage, som vælges efter eget valg og de dampe, der bliver udskilt dufter heraf af samme.

Her undgår du at folk synes det er ubehageligt at være sammen med dig når du ryger og efterfølgende.

Dernæst skal man aldrig bekymre sig om at have efterladt lighteren hjemme, da den kører på batteri og ikke skal tændes af ild. I stedet for at blive en belastning, kan cigaretten tages med overalt, uden det store grej og uden at genere mennesker omkring dig.

En smartere udgave

En fin rullet cigaret var smart i gamle dage og hvis man stod på gaden med en smøg i mundvigen, så så man måske lidt ekstra sej ud. Dog har tiderne skiftet synet på at ryge i offentligheden, både pga. loven og udseendet.

En e-cigaret ligner som sådan ikke en normal tobakscigaret. Den er lavet af metal eller med et plastik omslag og kan frit vælges efter ønsker og stil.

Ønsker man ikke at skille sig ud med en smøg i munden eller ødelægger det ”looket”, kan en e-cigaret blende en smule bedre ind.

Den er mere elegant og man skal ikke sidde og bøvle med at få den tændt, henne i hjørnet hvor der er vindstille.

E-cigaretten er altså et godt alternativ for den normale smøg på mange måder. Den er nemmere at have med overalt og kan smides i tasken på farten. Derudover er den mere ”mode rigtig” og er faktisk også testet bedre sundhedsmæssigt end tobakscigaretten er.