Er dit barns vintergarderobe klar?

Vi er så småt begyndt at bevæge os ind i vinterperioden, hvor morgenerne er mørke og der bliver koldere. I den sammenhæng kender forælder nok til situationen, hvor køb af flyverdragt, vinterjakke og vinterstøvler udskydes, fordi der stadig ikke er helt koldt nok endnu. Vi hos LittleRecycle.dk vil heller være i god tid og medvirke til at du kan købe det helt rigtige vintertøj til dit barn. Vi vil derfor her i blog indlæget givet dig nogle gode bud på, hvad der kunne være det rigtige vintertøj for dit barn.

Flyverdragt

 

Flyverdragten er næsten obligatorisk når der bliver vinter og koldt. Hos Littlerecycle har vi et bredt udvalg af flotte og varme flyverdragter. Vi har flyverdragter fra mange forskellige mærker og i mange forskellige priser. Du kan fx finde flyverdragter med pels, uden pels, med print, uden print eller måske med gummibelægning. Det eneste du skal beslutte er hvilken flyverdragt, der er bedst til dit barn.

 

Se vores flyverdragter her.

 

Vinterjakke

 

Hos LittleRecycle kan vi helt sikkert også anbefale en vinterjakke til børnene. Vinterjakken er en god fordel at have, hvis dit barn skal på en mindre udflugt i børnehaven, eller hvis i skal ud på en lille køretur, den kan med fordel bruges sammen med et par termobukser, så er du sikker på bettemanden er varm under turen. Hos LittleRecycle anbefaler vi at du både har en flyverdragt og en vinterjakke, så du kan give dit barn overtøj på alt efter om i skal på legepladsen eller blot ud og køre en kort tur. Du skal dog altid vælge det som passer til dit barns behov og de behov i har derhjemme. Hos LittleRecycle kan du finde et bredt udvalg af flotte vinter jakker, i mange forskellige priser.

 

Se vores vinterjakker her.

 

Termostøvler

 

Hos LittleRecycle syntes vi at termostøvler er et must når vi kommer ind i vinterperioden. En termostøvle er super god på både lange og korte ture, og du kan hver gang være sikker på dit barn ikke for kolde fødder. Vi anbefaler dog også at man kan supplere gaderopen op med et sæt tex støvler, så dit barn har noget at vælge mellem i børnehaven. Hos LittleRecycle har vi et bredt udvalg af termostøvler, som med sikkerhed vil holde dit barns fødder varme.

 

Se vores termostøvler her.

 

Huer & vanter

 

Vi skal også lige huske, at øre og hænder hellere ikke må fryse. Så vintergarderopen skal selvfølgelig også indeholde et sæt huer og vanter. Særligt når dit barn er i børnehave, anbefaler vi at dit barn bruger en elefanthue. Både fordi den er mere praktisk for barnet, men også fordi børnehaver ikke tillader at børnene har halstørklæder på. Hos LittleRecycle har vi et stort udvalg af huer og vanter i forskellige farver, former, og priser. Du skal derfor blot tage stilling til hvilke hue der er den rigtige til dit barn.

 

Se vores huer & vanter her.